Segueix-nos
juny 03 Concert Familiar · Söns pels més menuts

El Govern d’Andorra i Creand Fundació, patrons de la Fundació ONCA, inicien el projecte educatiu 2023 que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

El primer concert familiar serà el dissabte 3 de juny amb Pels més menuts i l’espectacle Söns pels més menuts, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La companyia durà a terme tres passis a les 10, a les 11 i a les 12 hores. L’espectacle està recomanat a nadons i infants de 0 a 2 anys i té una durada d’entre 30 i 40 minuts. Les entrades es posen a la venda a partir d’avui a través del web www.onca.ad, a un preu de 12 euros per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

L’espectacle Söns pels més menuts vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic. Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, aquest concert trenca amb el format habitual de la Companyia. Un grup molt reduït de famílies, amb els nadons al coll, aniran descobrint diferents espais d’alt de l’escenari. En aquests espais trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, ombres màgiques, que ens transportaran a un viatge a l’interior dels nostres millors somnis. El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel, Satie, etc. i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual serà una realitat.

La Companyia pels més Menuts, és una companyia creada per tal de fer arribar la música als més petits de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant, una única orquestra simfònica. Un somni compartit per tots els assistents.

En aquesta ocasió, la Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dissabte 3 de juny, a les 10 hores
On
Prat del Roure d'Escaldes-Engordany

Documentació de l'esdeveniment