Segueix-nos
La Fundació ONCA presenta ‘ComuSiquem-nos’, un concert protagonitzat pels participants de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA presenta ‘ComuSiquem-nos’, un concert protagonitzat pels participants de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, presenta el concert ComuSiquem-nos del programa social Música i creativitat, protagonitzat pels participants de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). Música i creativitat és un programa que treballa l’ús de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística. L’actuació serà el divendres 22 de juny, a les 12 h, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna del Comú d’Andorra la Vella.

El mes de gener d’enguany, es varen reprendre les sessions de treball de Música i creativitat amb l’EENSM, projecte que es va iniciar al 2015. Fins el mes de juny, trenta usuaris del Centre de dia i de Xeridell, acompanyats dels seus educadors, s’han unit a les propostes artístiques i creatives de sis professionals, artistes de l’àmbit de la música, la dansa, el teatre i de l’educació social. Sota la coordinació de Joan Hernández, Alexandre Arajol, Ivan Caro, Pauline Da Costa, Verónica Pérez, David Sanz i Mònica Vega, han realitzat un treball conjunt, participatiu, inclusiu i creatiu, que ha fet gaudir tot el grup d’usuaris.

Segons Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, “Comusiquem-nos és un treball de creació, un treball en constant transformació fins el dia de l’estrena. Un punt i seguit en aquest projecte conjunt, de persones per a les persones. Comusiquem-nos és el títol que fa referència a la forma amb la que hem hagut de comunicar-nos amb la música, amb el cant i el moviment”.

El concert és obert a les famílies i a la resta de les persones ateses a  l’EENSM i ha comptat amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, per a realitzar les sessions a La Trapa, taller de cultura, i amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella per a dur a terme l’actuació final.

Tornar