Segueix-nos
A la venda les entrades per les dues sessions del concert ‘De pel·lícula!’
M'agrada Imprimir

A la venda les entrades per les dues sessions del concert ‘De pel·lícula!’

  • La cita tindrà lloc diumenge 31 de gener, a les 17 hores i a les 19.30 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino
  • Les entrades es poden adquirir a www.ordinoclassic.ad/entrades

Les entrades per al concert De pel·lícula!, que va ser ajornat el passat 20 de desembre de 2020 a causa de la mort de l’ex cap de Govern Òscar Ribas, ja estan a la venda. El concert tindrà lloc diumenge 31 de gener a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino i se celebrarà en dues sessions: a les 17 hores i a les 19.30 hores. La cita serà un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com Harry Potter, Cinema Paradiso o Moulin Rouge, entre d’altres.

Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad/entrades.

De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules: Intro 2046, James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants, El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, Moulin Rouge i Outro 2046.

D’aquesta manera, Ordino Clàssic tancarà la tercera edició, que va donar el tret de sortida el passat 18 d’octubre de 2020 amb Música per la memòria i que ha comptat amb un total de cinc propostes; dos d’elles, el Concert de Cap d’Any i De pel·lícula!, en dues sessions. Enguany, a més, Ordino Clàssic ha volgut reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19.

Tornar