Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Ara Malikian dona el tret de sortida a l’Ordino Clàssic

Ara Malikian, acompanyat per la seva banda, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida aquest dijous a la nit a la segona edició de l’Ordino Clàssic, organitzat per la Fundació Crèdit Andorrà i el comú d’Ordino. Malikian ha arribat a l’Auditori Nacional d’Ordino en el marc de la gira Royal Garage en què emula els sons dels garatges de les grans ciutats que ha recorregut. La història comença a un garatge del Líban on el músic s’havia “d’amagar” quan era petit enmig de la guerra, i on es va adonar “de la força de la música per convertir la tristesa en alegria”, tal com ha explicat ell mateix. Des de llavors, ha afegit, ha intentat continuar fent música “i fent feliç” els qui l’escolten.

El disc que promociona la gira ha estat gravat amb diferents artistes tot i que les actuacions són només instrumentals. L’artista ha manifestat que se sent “afortunat” d’haver pogut comptar amb col·laboracions de grans artistes en aquest treball. El públic ha pogut gaudir, d’aquesta manera, d’un concert amb música clàssica, composicions de Malikian i peces més actuals amb una sonoritat diferent de la de les altres dues ocasions en què va visitar el país, ja que ha canviat “el so del grup”. De fet, ha destacat que s’hagi incorporat, entre d’altres, el so d’un piano amb Iván Melón Lewis.

Malikian s’ha mostrat “encantat” de tornar a actuar a Andorra d’on ha destacat l'”afecte del públic”.

Aquest concert de Malikian era la primera de les actuacions incloses en l’Ordino Clàssic, un cicle en el qual també s’hi inclou el concert de 5AndCordes, que tocaran a l’església parroquial d’Ordino el 10 de novembre i el concert de Cap d’Any, que se celebrarà, com és habitual, l’1 de gener.

Tornar