Segueix-nos
Arrenca una nova temporada del programa ‘Envelliment saludable’ amb molt bona acceptació
M'agrada Imprimir

Arrenca una nova temporada del programa ‘Envelliment saludable’ amb molt bona acceptació

La Fundació Crèdit Andorrà ha iniciat aquest dilluns, 13 de gener, una nova temporada del seu programa Envelliment saludable, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys. “Estem tenint molt bona acceptació” als diferents tallers, ha manifestat el responsable de L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà, Joan Casas, afegint que les formacions sobre dispositius mòbils, com el telèfon o la tauleta “tenen molt èxit” i també hi ha molt d’interès tant per les sortides de senderisme com per les visites a museus. En general, les inscripcions són elevades a totes les formacions que s’ofereixen i que van des de l’inici a la informàtica a formacions més específiques de fotografia i vídeo. Casas també destaca la bona acollida dels tallers relacionats amb la memòria. La temporada ha arrencat amb vora 400 inscripcions.

El responsable de L’espai posa en relleu que la xifra registrada és més o menys similar a la d’altres temporades ja que també hi ha una limitació en l’aforament, però destaca molt especialment la “bona acceptació” que s’està donant en les sortides que s’oferiran els mesos d’abril, maig i juny a la natura. En línies generals, els cursos que arrenquen aquesta setmana s’allargaran fins als mesos d’abril-maig, i tal com recorda Casas, cap a l’abril arrenca una altra tanda de formacions fins al juny. Per preparar la programació de l’oferta formativa es tenen en compte, ha manifestat, la demanda existent, ja que s’intenta respondre al que demanen els usuaris.

Aquesta nova temporada ha arrencat, a més, amb la novetat de nous dispositius informàtics, la qual cosa permet als usuaris “aprendre coses noves”. “Intentem que tots els nous sistemes informàtics que surten els puguem tenir perquè així puguin aprendre coses noves”, ha conclòs Casas.

Tornar