Segueix-nos
M'agrada Imprimir

David Font ofereix un viatge auditiu per Europa en el marc del cicle ONCA Bàsic

El guitarrista andorrà David Font ha ofert aquest diumenge al migdia a l’església de Sant Climent de Pal el programa La varietat musical d’un continent intercultural, un viatge auditiu amb músiques conegudes, però també amb altres que no tenen tanta fama i que descriuen la interculturalitat i la mescla de tradicions dels pobles europeus, que es repetirà a la tarda a Sant Andreu d’Arinsal.

El guitarrista ha preparat un repertori exclusiu per al concert, un repàs per la música de les cultures europees per, com explica Font, “intentar parlar, a nivell de cultura, com s’ha anat desenvolupant Europa al llarg dels anys”. En les cançons escollides per al concert a l’església de Sant Climent ha inclòs peces populars com Frère Jacques o Moltes Felicitats.

“En un edifici així es nota molt quan està buida i quan està plena” afirma el guitarrista, que no és la primera vegada que actua a l’església romànica de Pal. “Té una ressonància de per si molt maca i normalment quan estan buides sonen més i quan s’omplen es nota el caliu de la gent que tapa una mica el so”. 

L’actuació de Font forma part del cicle ONCA Bàsic, un conjunt d’actuacions en un format reduït que al llarg de l’estiu omple de música diferents monuments.

Les properes actuacions del cicle ONCA Bàsic seran a l’església de Sant Romà de les Bons, el 6 de setembre amb Rythmic Trio, el 9 de setembre al Santuari Vell de Meritxell, amb el duet de violins Dolce Corda, i el 15 de setembre a l’era Gran de la Casa Rossell amb Kintet.

Tornar