Segueix-nos
La Fundació ONCA amplia el programa social als usuaris del Centre Residencial DomusVi Salita i del Centre Sociosanitari El Cedre
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA amplia el programa social als usuaris del Centre Residencial DomusVi Salita i del Centre Sociosanitari El Cedre

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, amplia el programa social Música i creativitat als usuaris del Centre Residencial DomusVi Salita i del Centre Sociosanitari El Cedre. El programa vol treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística.

Per primera vegada, el programa social de la Fundació ONCA organitza una activitat de Música i creativitat dirigida al col·lectiu de la gent gran, fet que mostra la voluntat de fer arribar el fet musical a totes les persones del Principat.

En el cas del Centre Residencial DomusVi Salita, es faran set sessions liderades pels músics Alexandre Arajol i Jordi Albelda, els dilluns 9, 16, 23 i 30 d’abril, i continuaran setmanalment, els dilluns 7, 14 i 28 de maig. S’alternaran dos grups tenint en compte la mobilitat i la capacitat cognitiva dels participants i cada sessió musical tindrà una hora de durada, d’11.45 a 12.45 h. Es realitzaran a les instal·lacions del mateix centre.  

Pel que fa al Centre Sociosanitari El Cedre, l’equip estarà format pel clarinetista, professor de l’Institut de Música i membre de la Riborquestra Unai Gutiérrez, i per la ballarina i professora de dansa Pauline Da Costa. En aquest cas, les sessions musicals seran els dimarts de 10.30 a 11.30 h, els dies 10, 17 i 24 d’abril, i els dimarts 8, 15 i 29 de maig. Les activitats també es duran a terme al mateix edifici.

Tornar