Segueix-nos
Basket Beat per a una trentena d’educadors socials
M'agrada Imprimir

Basket Beat per a una trentena d’educadors socials

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, ha ofert aquest dimecres un taller formatiu de Basket Beat a una trentena d’educadors socials del ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior. L’objectiu, tal com ha explicat el responsable del projecte, Josep Maria Aragay, era “entrenar” aquests treballadors per “estar al servei del grup, de totes les persones” i també incidir en la concepció de l’educació.

D’aquesta manera, en aquesta formació s’ha fet “èmfasi en la part de revisar el rol i la mirada cap al grup”, per poder determinar fins a quin punt els educadors socials que treballen amb els joves en situació de vulnerabilitat han d’estar “alerta a tota la informació que el grup dona”.

Un dels participants al taller, Albert Panadero, ha posat en relleu que la formació del Basket Beat li ha aportat “una altra manera de treballar les habilitats, les capacitats socials” i a “incloure’s en un grup, tolerar, respectar, exposar-me, respectar la posició de cada persona”. És a dir, que a través de la idea de fer música amb pilotes de bàsquet ha adquirit una dinàmica per treballar conceptes com els valors o les aptituds personals de cadascú.

Tornar