Segueix-nos
Candy Dulfer i el musical ‘Alícia al país de les meravelles’, al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà
M'agrada Imprimir

Candy Dulfer i el musical ‘Alícia al país de les meravelles’, al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

Candy Dulfer i l’adaptació musical d’Alícia al país de les meravelles són les dues propostes del 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà per aquest cap de setmana a l’Auditori Nacional d’Andorra.

La saxofonista holandesa Candy Dulfer (Amsterdam, 1969) presentarà el seu nou disc Together (is all we got), un recull de cançons a ritme de jazz, disco, soul, dance i R&B. La mescla de gèneres i influències musicals de Dulfer ha fet possible la creació d’un àlbum en el qual es mostra l’extrema versatilitat de la saxofonista, a través de la diversitat d’estils que reflecteixen la situació de la música actual.

Fa més de 25 anys que col·labora amb artistes de renom internacional com Van Morrison, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Aretha Franklin o Prince, que va arribar a dir: “Quan vull un saxo, truco a la Candy”. El seu primer disc en solitari, Saxuality (1990), va vendre més de 2,5 milions de còpies, va ser número 1 a la llista d’èxits dels Estats Units i va estar nominat als premis Grammy com a Millor àlbum de jazz contemporani.

Candy Dulfer actuarà a l’Auditori Nacional d’Andorra el divendres 13 d’octubre a les 21 hores.

La setmana finalitzarà amb el musical Alicia al país de les meravelles, dirigit per Jordi Andújar i que comptarà amb composicions musicals de Keco Pujol i amb les últimes tecnologies de projecció escenogràfica de l’estudi Desilence.

La nova adaptació d’Alícia al país de les Meravelles creada per Marta Buchaca és una comèdia teatral contemporània i actualitzada, ambientada als nostres temps, on els infants conviuen cada dia amb la tecnologia.

La història comença el dia que l’Alícia fa deu anys i li regalen el seu primer mòbil. Eufòrica per la sorpresa, la protagonista opta per ignorar tot el que l’envolta i s’endinsa en els jocs de l’aparell, però el conill blanc li roba i ella el persegueix per recuperar-lo. Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Amb aquest viatge, Alícia s’adona que no pot viure com ho feia, enganxada al mòbil, ja que es perd el món real. La protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri.

El musical està pensat per a tots els públics a partir dels 6 anys i tindrà lloc el diumenge 15 d’octubre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra.

Venda d’entrades: www.festivalnarcisoyepes.ad

Les entrades per als concerts, organitzats pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, es posen comprar a través de www.festivalnarcisoyepes.ad.

AUDITORI NACIONAL D’ANDORRA

  • Candy Dulfer

–        Venda anticipada: 25 €

–        El dia del concert: 30 €

  • Alícia al país de les meravelles

–        Venda anticipada: 15 €

–        El dia del concert: 18 €

  • Record a Narciso Yepes i a la seva guitarra

–        Venda anticipada: 25 €

–        El dia del concert: 30 €

–        Entrades per al cor i algunes de laterals:

  • Venda anticipada: 20 €
  • El dia del concert: 25 €

ESGLÉSIA PARROQUIAL D’ORDINO

  • Trío Desconcierto

–       Venda anticipada i dia del concert: 10 €

Tornar