Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Col·laboració dels empleats de Crèdit Andorrà amb el Banc d’Aliments de Càritas

La Fundació Crèdit Andorrà, en el marc del seu conveni de col·laboració amb Càritas Andorrana, ha fet entrega al Banc d’Aliments de la recollida d’aliments duta a terme entre els empleats de Crèdit Andorrà. Aquest és el tercer any que els treballadors col·laboren en aquesta acció solidària i han recaptat més 850 productes, entre els quals hi ha aliments bàsics i no peribles. Des de l’inici d’aquest suport, els empleats de Crèdit Andorrà han recaptat més de 1.300 quilos en productes alimentaris. El lliurament l’ha fet Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, en representació de tots els empleats de Crèdit Andorrà.

La Fundació Crèdit Andorrà va iniciar aquest acord l’any 2011 amb la voluntat d’ajudar de manera periòdica a les persones del país més necessitades a través del Banc d’Aliments. Des de l’inici de la col·laboració, la Fundació Crèdit Andorrà ha aportat al Banc d’Aliments més de 100.000 euros. Aquesta ajuda es materialitza, d’una banda, amb vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats, i de l’altra, amb el subministrament de productes alimentaris, d’higiene i de la llar de primera necessitat. Durant l’últim any, l’ajuda ha estat de gairebé 16.000 euros, dels quals el 75% ha estat destinat als vals de compra.

Programa social de la Fundació Crèdit Andorrà

El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de solidaritat i de contribució al benestar ha portat la Fundació Crèdit Andorrà a col·laborar amb Càritas Andorrana i el Banc d’Aliments.

 

 

Tornar