Segueix-nos
Crèdit Andorrà i Crowe Andorra ofereixen la conferència ‘Reptes de l’empresa familiar andorrana: relleu generacional o desinversió’
M'agrada Imprimir

Crèdit Andorrà i Crowe Andorra ofereixen la conferència ‘Reptes de l’empresa familiar andorrana: relleu generacional o desinversió’

Crèdit Andorrà, juntament amb Crowe Andorra, oferiran la conferència informativa Reptes de l’empresa familiar andorrana: relleu generacional o desinversió, a càrrec de Gerardo Roca, advocat i soci responsable del departament legal de Crowe Spain i especialista en l’assessorament d’operacions de M&A i reorganització empresarial, i d’Antoni Bisbal, soci director de Crowe Andorra i especialista en l’àrea de fiscalitat.

Tal com apunten els ponents, l’empresa familiar és un model de grans virtuts però, al mateix temps, fràgil per les dificultats per planificar i executar el relleu generacional. En aquesta línia, l’objectiu d’aquesta conferència és parlar de la realitat econòmica de l’empresa familiar andorrana des de la vesant de la professionalització a través del relleu generacional de la família o de la incorporació de professionals externs.

Els experts analitzaran les fórmules de relleu generacional, plantejaran l’opció de la desinversió i venda dels negocis que generin expectatives i rendiments òptims al grup familiar, i detallaran l’impacte d’aquestes operacions des del punt de vista fiscal andorrà i internacional.

L’acte tindrà lloc el dimecres 4 de desembre, a les 19 h, a l’edifici Crèdit Centre i per assistir-hi s’ha de confirmar l’assistència al telèfon 88 88 88.

Antoni Bisbal

Antoni Bisbal és titulat superior en Direcció i Administració d’Empreses i màster en Auditoria. També compta amb un postgrau d’Especialista en Auditoria i Comptabilitat. És soci director de Crowe Andorra i ha estat fundador d’Alfa Capital Assessors i Auditors, integrada a Crowe Internacional.

Va iniciar la seva carrera professional a la firma internacional KPMG, de la qual va formar part durant més de 10 anys. Posteriorment, va ocupar el càrrec de director de l’àrea comercial en una entitat bancària.

Al llarg de la seva carrera professional, ha assolit una dilatada experiència en auditoria tant d’entitats individuals com de grups consolidats, amb una alta especialització en els sectors de la construcció, l’immobiliari i en societats del sector financer subjectes a organismes reguladors.

Així mateix, ha adquirit experiència en l’assessorament a entitats andorranes, espanyoles i multinacionals tant en matèria fiscal i tributària com en matèria comptable, i disposa d’un ampli coneixement del funcionament del sistema tributari andorrà i espanyol, tant des del punt de vista de la imposició directa com indirecta.

Compatibilitza les seves tasques professionals amb l’exercici de la docència en els camps de la fiscalitat andorrana i internacional, l’auditoria, l’anàlisi financer i determinats seminaris de formació en prevenció i detecció del blanqueig de capital.

Gerardo Roca

Gerardo Roca és llicenciat en Dret. Es va incorporar a Crowe Legal i Tributari el 2016 provenint de l’àrea legal de PwC. Actualment és advocat i soci responsable del departament legal de Crowe Spain. Roca té una amplia experiència de 30 anys en l’assessorament d’operacions de reestructuració societària i financera, transaccions i operacions societàries i el seu finançament, tant a escala nacional com internacional.

És vocal de la secció de dret mercantil del Col·legi d’Advocats de Barcelona i exerceix regularment com a àrbitre en una institució de reconegut prestigi en qüestions de caràcter societari amb pactes parasocials, responsabilitat d’administradors, impugnació d’acords socials, etc. També és soci internacional de Crowe Global, i ha estat reconegut per Best Lawyers com un dels advocats de referència a Espanya en l’especialitat Corporate i M&A.

Roca també és autor de diversos articles i és ponent en universitats públiques i privades en matèries mercantils relatives a corporate governance, a Espanya i Alemanya, responsabilitat dels administradors, impugnació d’acords socials, arbitratge, reestructuració financera, pactes parasocials, transaccions i M&A.

Tornar