Segueix-nos
‘De pel·lícula!’ tancarà la tercera edició d’Ordino Clàssic
M'agrada Imprimir

‘De pel·lícula!’ tancarà la tercera edició d’Ordino Clàssic

El concert tindrà lloc el pròxim diumenge, 31 de gener, a les 17 hores i a les 19.30 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino

Les entrades es poden adquirir a www.ordinoclassic.ad/entrades

Ordino Clàssic tancarà la tercera edició amb De pel·lícula!, un homenatge al món del cinema amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com Harry Potter, Cinema Paradiso o Moulin Rouge, entre d’altres. El concert, que va ser ajornat el passat 20 de desembre de 2020, a causa de la mort de l’ex-cap de Govern Òscar Ribas, tindrà lloc el diumenge 31 de gener, a l’Auditori Nacional d’Andorra, en dues sessions: a les 17 hores i a les 19.30 hores. Les entrades encara es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad/entrades.

De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules: Intro 2046, James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants, El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, Moulin Rouge i Outro 2046.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

Ordino Clàssic tancarà així la tercera edició, que va donar el tret de sortida el passat 18 d’octubre de 2020 amb Música per la memòria i que ha comptat amb un total de cinc propostes. Enguany, amb la difícil situació derivada de la pandèmia, Ordino Clàssic ha servit per reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19.

Tornar