Segueix-nos
Dues propostes de la Fundació ONCA amb motiu de la festivitat de Sant Jordi a Escaldes-Engordany
M'agrada Imprimir

Dues propostes de la Fundació ONCA amb motiu de la festivitat de Sant Jordi a Escaldes-Engordany

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra -entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà- informa que el dilluns 23 d’abril s’oferiran dues actuacions musicals de la Fundació ONCA organitzades pel Comú d’Escaldes-Engordany amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

La primera es titula Rock&Pol i anirà a càrrec de l’artista Joan Hernández. És una proposta de poesia i textos de Martí i Pol, amb guitarra i veu folk-rock. Una barreja interessant que combina el cant, el recitatiu i les cordes de la guitarra. Tindrà lloc a les 13 h a la plaça Coprínceps.

La segona, La perdiu és de qui la caça, a càrrec de la Companyia Tabú, liderada per Laia Capdevila, viola de l’ONCA, i l’actriu Ariadna Pastor, serà a les 20.30 h, a la Biblioteca Comunal de la parròquia. A través de Les mil i una nits i el Decameró de Boccaccio s’endinsa en un viatge en què la música i el relat s’entrellacen, es parlen i es fusionen. Segons Laia Capdevila, “volem explicar-vos contes eròtics, divertits, emocionants i màgics, contes plens de passió i enganys, de violència i elegància, d’enginy i humor, per fer-vos riure i pensar. Per fer-vos sentir vius, perquè feu volar la imaginació, perquè navegueu, lluiteu, balleu i us exciteu amb nosaltres. També volem parlar-vos de les dones, fer-les protagonistes i apel·lar al seu enginy, la seva determinació, la seva força i, sobretot, al seu plaer. Volemapropar-vos les paraules dels pobles antics…, i deixar la resta en mans de la vostra imaginació. Ens proposem embarcar-vos en un viatge en què la música i la paraula van plegades, Orient i Occident es troben en una explosió de colors i olors, i l’humor i la sensualitat prenen les regnes”.

Dilluns 23 d’abril, a les 13 h

Plaça Coprínceps

Rock & Pol

Joan Hernández, veu i guitarra
Miquel Martí i Pol, poesia

Dilluns 23 d’abril, a les 20.30 h

Biblioteca Comunal

Companyia Tabú

La perdiu és de qui la caça

Laia Capdevila, viola
Ariadna Pastor, actriu
Òscar Vilaprinyó, música
Montserrat Bonet, direcció

Tornar