Segueix-nos
El cicle ONCA Bàsic s’inicia a Sant Joan de Sispony amb el Duo Divertimento
M'agrada Imprimir

El cicle ONCA Bàsic s’inicia a Sant Joan de Sispony amb el Duo Divertimento

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà—inicia la setena edició del cicle ONCA Bàsic, un programa d’actuacions de petit format que presenta 13 concerts protagonitzats per músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

El diumenge 23 de juny a les 13.30 h, el Duo Divertimento format per David Font Bernet (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), presentarà el seu programa, Un vespre de divertimento, a l’església de Sant Joan de Sispony.

Segons David Font Bernet, responsable de la formació musical, “El conjunt instrumental de flauta travessera i guitarra ha interessat als autors de totes les èpoques. Ambdós instruments es combinen perfectament i a la vegada permeten un joc tímbric molt divers. En aquesta ocasió es proposa un programa de música de diferents èpoques amb la intenció de mostrar la flexibilitat sonora del conjunt. Ja sigui amb música de caire més popular i tradicional, com música d’orquestra o altres agrupacions, el repertori destaca pels seus contrasts”.

Tal com ha fet en les últimes edicions, Patrimoni Cultural d’Andorra ha col·laborat triant els edificis remarcables i representatius de l’arquitectura civil i religiosa andorrana, aixecats en diferents moments i emplaçats a les set parròquies. En aquesta ocasió, s’ha escollit l’església de Sant Joan de Sispony, coincidint amb la festivitat, església que va ser construïda l’any 1641, en substitució de l’anterior, situada en un altre lloc. Josep Oromí va decorar el presbiteri i l’arc triomfal d’aquesta església amb pintures murals, fetes al tremp de cola, l’any 1867. Per a més informació: https://drive.google.com/open?id=1rppr5k2rZclANUtX4W7B7fApdjKftIjj

L’actuació és d’entrada lliure però cal fer la reserva prèvia de forma obligatòria a Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra i s’ha de trucar al telèfon (+376) 844 141.

Cicle ONCA Bàsic

Duo Divertimento

David Font Bernet, guitarra

Elizabeth Downes, flauta

Diumenge 23 de juny, a les 13.30 h

Sant Joan de Sispony

Patrimoni Cultural

Un vespre de divertimento

Tradicional –  Greensleeves

Mauro Giuliani (1781-1829) Grande serenade

Erik Satie (1866-1925) Three Gymnopedies

Francis Poulenc (1899-1963)Mouvements perpetuels

Arnold Malcolm (1921-2006) Fantasy

Ástor Piazzolla (1921-1992) Història del tango

Café 1930

Nightclub 1960

Joaquin Rodrigo (1901-1999) Ària Antigua

Anton Diabelli (1781-1858) Lachdeutscher

 

Tornar