Segueix-nos
El cicle ONCA Bàsic tanca les seves actuacions del mes d’agost amb un concert del Duo Divertimento
M'agrada Imprimir

El cicle ONCA Bàsic tanca les seves actuacions del mes d’agost amb un concert del Duo Divertimento

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà— continua la setena edició del cicle ONCA Bàsic, amb la darrera actuació del mes d’agost. El cicle és un programa d’actuacions de petit format protagonitzats per músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

El diumenge 18 d’agost, el Duo Divertimento, format per David Font Bernet (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), tancarà la seva gira de tres concerts dins el cicle ONCA Bàsic amb el seu programa Un vespre de divertimento, a Sant Romà de Vila. Per aquesta actuació s’ha de reservar l’entrada a Patrimoni, al telèfon (+376) 844 141 (de dilluns a divendres).

El cicle compta amb el suport institucional dels departaments de Museus d’Andorra,  de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra, del Comú d’Ordino i del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Tal com ha fet en les últimes edicions, Patrimoni Cultural d’Andorra ha col·laborat triant els edificis remarcables i representatius de l’arquitectura civil i religiosa andorrana, aixecats en diferents moments i emplaçats a les set parròquies. En aquesta ocasió, s’ha escollit Sant Romà de Vila, una església originàriament romànica, construïda al voltant del segle XII o XIII, que ha estat reformada en diverses ocasions al llarg del temps.

Cicle ONCA Bàsic

Duo Divertimento

David Font Bernet, guitarra

Elizabeth Downes, flauta

Diumenge 18 d’agost, a les 19 h

Sant Romà de Vila (Encamp) 

Patrimoni Cultural

Un vespre de divertimento

Tradicional –  Greensleeves

Mauro Giuliani (1781-1829) – Grande serenade

Erik Satie (1866-1925) – Three Gymnopedies

Francis Poulenc (1899-1963) – Mouvements perpetuels

Arnold Malcolm (1921-2006) – Fantasy

Ástor Piazzolla (1921-1992) – Història del tango

Café 1930

Nightclub 1960

Joaquin Rodrigo (1901-1999) – Ària Antigua

Anton Diabelli (1781-1858) – Lachdeutscher

Reserva d’entrada al telèfon (+376) 844 141

 

Tornar