Segueix-nos
El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle ‘Música a la tassa’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC
M'agrada Imprimir

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle ‘Música a la tassa’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle Música a la tassa que s’emmarca dins la programació d’ORDINO CLÀSSIC. El concert tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre, a l’hotel Antic de la Cortinada, a les 18 hores, i anirà a càrrec de joves alumnes de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, que formaran un quartet de violoncels i un quintet amb acordió. S’oferirà una tassa de xocolata calenta al públic assistent.

El quartet de violoncels, format pels joves músics Arnau Gallardo, Paula González de Alaiza, Milena Tena i Ausiàs Rodríguez, interpretarà el Romance, de Georg Goltermann. Després, el quintet d’acordió i violoncels, amb la incorporació de l’acordionista Gautier Blanchard al quartet de violoncels, interpretarà dues adaptacions de Jordi Coll de les obres Asleep i Loving, del compositor Astor Piazzola.

L’Institut de Música d’Andorra la Vella és un dels centres educatius musicals del Principat d’Andorra. Amb gairebé 40 anys de trajectòria i un cos docent constituït per 22 professionals de la música, garanteix l’aprenentatge musical dels joves d’Andorra. Els instruments que s’hi poden aprendre són: piano, guitarra, violoncel, flauta travessera, violí, saxofon, viola, clarinet, acordió, trompeta, trombó, trompa i instruments Orff i, també, cant.

Amb el cicle Música a la tassa els alumnes de les escoles de música d’Andorra i les corals infantils tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent en el que serà un dels seus primers escenaris. Aquestes actuacions tindran lloc en tres espais hotelers de la parròquia d’Ordino i l’objectiu és que els turistes que s’allotgen a l’hotel puguin gaudir d’una tassa de xocolata calenta acompanyats de música en directe.

Els dissabtes 12 de gener i 2 de març de 2019, es faran els altres dos concerts programats i els intèrprets seran de nou els alumnes de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i els de l’Escola de Música Moderna d’Andorra. D’aquesta manera, ORDINO CLÀSSIC dona l’oportunitat als joves músics d’Andorra de compartir cartell amb els grans músics internacionals programats.
Els concerts són gratuïts.

ORDINO CLÀSSIC
ORDINO CLÀSSIC és el festival d’hivern que impulsen el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica. No és un festival de música clàssica tradicional, ja que pretén integrar-se en el territori posant en valor el Principat d’Andorra i, en especial, Ordino, la muntanya i la vida entorn de la neu. En aquest sentit, el festival tindrà lloc en diferents espais de la parròquia ordinenca com l’Auditori Nacional d’Andorra, l’església parroquial d’Ordino, el camp de neu Ordino-Arcalís, alguns hotels i el Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino.

Tornar