Segueix-nos
El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la segona actuació del cicle ‘Vermuts musicals’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC
M'agrada Imprimir

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la segona actuació del cicle ‘Vermuts musicals’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la segona actuació del cicle Vermuts musicals que s’emmarca dins la programació d’ORDINO CLÀSSIC. El concert tindrà lloc el proper diumenge 17 de març, a la terrassa Mortiz, a la zona de l’Hortell, del camp de neu Ordino-Arcalís, a les 13 h, i anirà a càrrec dels Petits Cantaires Lauredians, dirigits per Òscar Sánchez.

Aquesta formació coral proposa un programa amb el qual els seus joves membres han après a cantar polifonia. Una bona part de les obres son cànons d’estils molt diferents, que van des del cant gregorià fins al musical Laudemus Virginem, del Llibre Vermell de Montserrat. Interpretaran peces com Par mon outrage, de Pietro Rosati; L’oiseau sauvage, de Cecile Capomaccio; Ensemble, de Jean-Jacques Goldman; Akai Hana (cançó tradicional japonesa); Elle est venue la nuit, basada en un conegut poema de Claude Roy; i cançons més simpàtiques i divertides, com El dimoni pelut, de Guida Sellarès; Mantusha lupamusha, de Josu Elberdin, i alguna sorpresa més. Un crisol musical que no deixarà indiferent a ningú i que demostra com els més menuts son capaços de gaudir fent música.

Els Petits Cantaires Lauredians van néixer l’any 1971 i, des del principi, aquesta formació té com a objectiu promoure el cant coral a la parròquia de Sant Julià de Lòria. El seu treball es basa en una gran varietat d’estils musicals per intentar educar els més joves en un ampli coneixement músical. Des de la seva creació, aquesta coral ha estat dirigida per mossèn Agustí Marfany, Daniel Areny, Lluís Cartes, Sílvia Pastoret, Maria Saiz, entre altres. Actualment està dirigida per Òscar Sánchez.

Amb el cicle Vermuts musicalsels alumnes de les escoles de música d’Andorra i les corals infantils tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent en el que és un dels seus primers escenaris. Aquestes actuacions tenen lloc en espais de restauració del camp de neu Ordino- Arcalís i l’objectiu és que esquiadors i visitants puguin fer el vermut acompanyats de música en directe.

D’aquesta manera, ORDINO CLÀSSIC dona l’oportunitat als joves músics d’Andorra de compartir cartell amb els grans músics internacionals programats.

El concert és gratuït i en cas de mal temps, es traslladaran a l’interior dels mateixos espais del camp de neu Ordino-Arcalís.

ORDINO CLÀSSIC

ORDINO CLÀSSIC és el festival d’hivern que impulsen el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica. No és un festival de música clàssica tradicional, ja que pretén integrar-se en el territori posant en valor el Principat d’Andorra i, en especial, Ordino, la muntanya i la vida entorn de la neu. En aquest sentit, el festival té lloc en diferents espais de la parròquia ordinenca com l’Auditori Nacional d’Andorra, l’església parroquial d’Ordino, el camp de neu Ordino-Arcalís, alguns hotels i el Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino.

Tornar