Segueix-nos
El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà ofereixen el segon concert del projecte educatiu 2019
M'agrada Imprimir

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà ofereixen el segon concert del projecte educatiu 2019

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, continuen el projecte educatiu 2019, que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. La programació se centra majoritàriament amb espectacles dirigits als més petits.

El segon concert, Nyam Nyam, a càrrec de la Companyia Daquìdallà, serà el dissabte 4 de maig, a les 11 h, 12 h i 17 h, al mateix escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

Segons els responsables de la proposta musical, “Nyam Nyam es desenvolupa com un concert teatralitzat, en el qual els dos cuiners van barrejant colors diferents en una olla màgica d’on surten cançons i ritmes d’arreu del món, com Marieta vola, vola, Cargol treu banya, Papji, Maquetue, Peix peixet, A dinar!La barca puja i baixa, i Nyam Nyam.

El concert es dirigeix als més petits i petites de la casa, proposant un joc entre l’infant i l’adult en els seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper a l’infant, el de la cuina, amb tocs atractivament visuals”. Els músics tocaran en directe el xilòfon, el violoncel, el tambor, el kazoo, l’ukelele, la melòdica, campanes de color, acompanyats de petita percussió i la veu. Durant el concert, les famílies poden interactuar amb els seus fills i filles a partir d’elements que seran lliurats pels músics, com les titelles de mà, les teles o les bombolles, per tal de fer l’escolta interactiva.

L’actuació tindrà una durada de 45’ per sessió i es recomana als nadons i infants de 0 a 3 anys. https://www.youtube.com/watch?v=LpzguVQdgrA.

Avui es posen a la venda les entrades al web www.onca.ad, a 3 € per localitat, en la venda anticipada, i de 5 € per localitat, el dia del concert. El concert és gratuït pels infants menors de 12 mesos.

L’actuació compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.


SEGON CONCERT FAMILIAR

Dissabte 4 de maig · 11 h, 12 h i 17 h

 

Venda d’entrades a partir del 23/04/19 a https://bit.ly/2VbVuzW

Per a més informació: telèfon 88 88 80

«Nyam Nyam»

Companyia Daquídallà

Concert familiar per a nadons i infants de 0 a 3 anys

 

Idea i text: Joâo Braz, Alba Rubió i Stanilas Germain

Escenografia: Joâo Braz i Alba Rubió

Vestuari: Modesto Lai

Música: adaptacions fetes per Joâo Braz, Alba Rubió i Stanilas Germain

 

Dos cuiners, una olla i moltes cançons. Barrejant ingredients inusuals, aquests músics de la cuina ens tocaran melodies i ritmes d’arreu del món.

 

Tornar