Segueix-nos
El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà tanquen el projecte educatiu 2018 amb el ‘Conte de la trompa’
M'agrada Imprimir

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà tanquen el projecte educatiu 2018 amb el ‘Conte de la trompa’

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, tanquen el projecte educatiu d’enguany amb el Conte de la trompa, i que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

Des d’aquell dia, les trompes són recargolades, és un conte musical de David Puertas, que tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, en tres sessions, a les 11 h, a les 12 h i a les 16 h, a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

Segons David Puertas, “es tracta d’obres de petit format que expliquen la història d’un instrument per apropar la música als nens i nenes. Permeten estimular la fantasia i la imaginació dels infants i conèixer els instruments musicals, el seu so, la seva forma i com es toquen d’una forma simpàtica i propera. “Des d’aquell dia…” s’emmiralla en la idea que l’escriptor Rudyard Kipling va desenvolupar en els seus contes publicats amb el títol Precisament així (1902), en els quals explicava a la seva filla la història de per què els elefants tenen trompa o per què els tigres són ratllats. A partir d’aquest joc fantasiós sobre el perquè de les coses, he creat una sèrie de contes musicals en els quals explica per què (suposadament) els instruments són com els coneixem”. En aquest cas, el Conte de la trompa està interpretat per Glòria Puertas a la narració acompanyada del trompa Pepe Reche, amb música de Txaikovski, Rossini i Mozart.

La programació dels contes musicals de David Puertas varen representar l’inici del projecte educatiu l’any 2011, amb el Conte del violí i el Conte del violoncel (encàrrec de la Fundació ONCA). Durant aquests anys, també s’ha presentat al públic del Principat, el Conte del clarinet i el Conte del contrabaix.

El concert està recomanat per a infants a partir de 3 anys i té una durada de quaranta minuts. L’espectacle compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

Avui es posen a la venda les entrades a www.onca.ad, a 3 € per localitat (venda anticipada) i 5 € per localitat (dia del concert). Els infants menors de dotze mesos tenen entrada gratuïta.

CINQUÈ CONCERT FAMILIAR

Dissabte 10 de novembre, a les 11 h, les 12 h i les 16 h

Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Venda d’entrades a partir del 29/10/18 a www.onca.ad

Per a més informació: telèfon 88 88 80

Des d’aquell dia, les trompes són recargolades

El conte de la trompa

David Puertas, autor

Glòria Puertas, narradora

Pepe Reche, trompa

Concert familiar per a infants a partir de 3 anys.

 

Tornar