Segueix-nos
El jove intèrpret de hip-hop Hugo Albino estrena els Vermuts musicals a Arcalís
M'agrada Imprimir

El jove intèrpret de hip-hop Hugo Albino estrena els Vermuts musicals a Arcalís

El jove intèrpret de hip-hop Hugo Albino ha actuat aquest diumenge al migdia a la cafeteria dels Planells del camp de neu d’Ordino-Arcalís, en el que ha estat la primera actuació del cicle Vermuts Musicals dins del Festival Ordino Clàssic, que organitza el comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. El concert, que ha comptat amb prop d’una vintena de persones, finalment s’ha celebrat a la cafeteria i no a la terrassa com estava previst inicialment, a causa de les precipitacions. “Tot ha funcionat molt bé, tot i que estava una mica nerviós”, ha explicat Albino. El jove artista s’ha sentit tan a gust que ja pensa en la propera vegada: “M’agradaria molt poder continuar i seguir cantant davant de la gent”.

Nascut el 2003, Albino és un dels alumnes de la secció de cant de l’Espai de Música Moderna. El seu interès pel rap i el hip-hop l’ha portat a compondre els seus propis temes i a versionar les cançons dels seus rapers preferits. De fet, al concert ha interpretat una selecció de sis d’aquestes peces que penja a internet i al seu canal de YouTube. Durant el concert ha estat acompanyat a la guitarra i les bases per Oriol Vilella, i al baix per Juli Barrero.

Amb el cicle Vermuts musicals els alumnes de les escoles de música d’Andorra i les corals infantils tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent i treball. Aquestes actuacions tindran lloc en tres espais de restauració del camp de neu Ordino-Arcalís i l’objectiu és que esquiadors i visitants puguin fer el vermut acompanyats de música en directe.

Tornar