Segueix-nos
El nou any 2019 arriba amb cinc seminaris del Cicle de Perfeccionament Professional
M'agrada Imprimir

El nou any 2019 arriba amb cinc seminaris del Cicle de Perfeccionament Professional

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) es reprendrà a la Universitat d’Andorra (UdA) el gener del 2019 amb cinc seminaris oberts al públic sobre temàtiques diverses, una oferta que s’anirà complementant amb més propostes durant la resta del curs acadèmic. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartiran a la mateixa Universitat.

  • Pensament computacional: d’usuaris a creadors TIC (2a edició) (19 de gener)
  • Fent front a persones enfadades: eines de comunicació no violenta per gestionar converses difícils (del 12 al 14 de febrer)
  • Entrenament emocional per a la construcció del benestar (bloc I: 22 i 23 de març; bloc II: 29 i 30 de març)
  • Aprenentatge per indagació. Estudi d’un cas concret: per què a l’estiu fa calor? (23 de març)
  • Gestió de la compensació: retribució, beneficis i reconeixement (del 8 al 15 de maig)

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es vol oferir als estudiants que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant una part de la matrícula.
 
Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Tornar