Segueix-nos
El Quartet Impressions tanca el Cicle ONCA Bàsic
M'agrada Imprimir

El Quartet Impressions tanca el Cicle ONCA Bàsic

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà— tanca el cinquè cicle ONCA Bàsic amb l’actuació del Quartet Impressions i la proposta Escenaris. El concert tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre, a les 20 hores, al Museu Carmen Thyssen Andorra. La proposta s’emmarca en una doble activitat, que s’iniciarà amb la visita guiada a l’exposició permanent a càrrec de la direcció del museu, i acte seguit, es durà a terme aquest concert dissenyat per posar música a les obres pictòriques.

El quartet, format pels músics de l’ONCA Pere Bardagí i Josep Martínez Reinoso (violins), Laia Capdevila (viola) i Daniel Claret (violoncel), presentarà un programa musical que vol donar so al recorregut per les obres de la col·lecció permanent, a través del quartet de corda. Sota el títol Escenaris, l’actuació començarà per Vistes al mar de Toldrà, peça que es vincularà amb les obres de Casas i Meifrèn. Per amenitzar l’obra de Matisse i l’art vinculat a París, la formació interpretarà un arranjament de la Suite Dolly de Fauré. Per finalitzar, es tocarà el segon moviment del Quartet americà de Dvorák en referència a totes les obres pictòriques de Nova York. Segons Josep Martínez Reinoso, ideòleg d’aquesta iniciativa musical, “la proposta s’emmarca en la voluntat de fer un viatge musicopictòric que transporti el públic a través del so i la vista”.

El concert compta amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra i per assistir-hi cal fer la reserva prèvia al telèfon (+376) 800 800.

 

 

Tornar