Segueix-nos
M'agrada Imprimir

El tradicional Concert Jardins Casa de la Vall omple el vestíbul del Consell General en exhaurir entrades

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, amb la col·laboració del Consell General, han ofert aquest dilluns 25 de juny el tradicional concert Jardins de Casa de la Vall titulat Aromes d’Amèrica. El públic ha pogut gaudir d’un repertori molt americà amb el qual han pogut viatjar per aquest continent. A més, una de les principals novetats ha estat que una parella de ballarins, Mònica Vega i Pere Vilarrubla, han acompanyat els músics ballant tangos en dues peces d’Astor Piazzola, Oblivion i Libertango. Les entrades per assistir al concert estaven exhaurides i el vestíbul del Consell General s’ha omplert.

Tal com ha explicat abans del concert Jordi Claret, un dels músics de l’ONCA, ja feia temps que tenien “ganes de col·laborar amb altres disciplines artístiques” i, pensant en tangos, es va veure de seguida que es podia incorporar una parella de ballarins. “Crec que en un concert de l’ONCA no s’ha vist mai”, ha manifestat Claret, afegint que a més a més Vega i Vilarrubla no han ofert un tango tradicional, sinó més modern, amb la qual cosa s’ha pogut veure “al Piazzola del seu moment amb la dansa més moderna”.

El concert ha començat amb Bachiana brasileira núm. 5 del compositor brasiler Heitor Villa-Lobos, una interpretació en la qual han intervingut l’octet de violoncels de l’ONCA: Jose Mor, Sylvie Reverdy, Manuel Martínez de Fresno, Gaëtane Duynslaeger, Jordi Claret, Mireia Planas, Daniel Claret i Àlex Olmedo. Tot seguit, ja en format quartet, s’han ofert Oblivion, Fuga y misterio, Milonga del Ángel i Libertango, d’Astor Piazzola. El concert s’ha clos amb George Gershwin i Villa-Lobos, de nou. Claret ha conclòs que s’ha intentat fer un concert “molt amè i d’estiu”.

Tornar