Segueix-nos
M'agrada Imprimir

El Trio Goldberg actua en el marc del cicle ONCA a Casa de la Vall

El Trio Goldberg integrat per Francesc Planella al violí; Laia Capdevila a la viola i Mireia Planas al violoncel, han ofert aquest diumenge a Casa de la Vall el segon dels concerts que tenien programats aquest cap de setmana el marc del cicle ONCA Bàsic. Sota el títol Mozart en trio els intèrprets han ofert a la trentena d’assistents el Divertimento en mi bemoll major, K 563.

Capdevila ha explicat que aquesta obra va ser composta per Mozart “al final de la seva vida”, amb la qual cosa conté “el caràcter del compositor”. Es caracteritza per la senzillesa en les línies melòdiques de Mozart, sent alhora una peça “molt completa”. El compositor la va fer per a un amic seu que li va deixar diners en un moment de dificultat econòmica, ha afegeit Capdevila. A més, va ser l’únic trio que va compondre.

Un cop han passat per dos escenaris “emblemàtics” com el Museu Carmen Thyssen Andorra i Casa de la Vall en un cap de setmana, el Trio Goldberg es mostra molt “content” d’haver pres part en el cicle ONCA Bàsic, on ja van participar l’any passat amb les Variacions  Goldberg, de Johann Sebastian Bach.

La propera cita del cicle serà el diumenge 18 d’agost, amb el Duo Divertimento, format per David Font Bernet (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), que oferiran el programa Un vespre de divertimento, a Sant Romà de Vila.

Tornar