Segueix-nos
El violoncel, protagonista dels Jardins de Casa de la Vall amb ‘Aromes d’Amèrica’
M'agrada Imprimir

El violoncel, protagonista dels Jardins de Casa de la Vall amb ‘Aromes d’Amèrica’

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, amb la col·laboració del Consell General, organitzen el dilluns 25 de juny, a les 20.30 h, el tradicional Concert Jardins de Casa de la Vall sota el títol, Aromes d’Amèrica. L’actuació serà a càrrec dels violoncel·listes de l’ONCA amb la participació de ballarins del país.

El violoncel és el protagonista de l’actuació amb el qual s’inaugura l’estiu a Andorra (una festa en què música ajuda a prendre consciència del canvi d’estació i de l’arribada de la calor). Aquest any, els encarregats de fer-ho són vuit violoncels de l’ONCA, Jose Mor, Sylvie Reverdy, Manuel Martínez de Fresno, Gaëtane Duynslaeger, Jordi Claret, Mireia Planas, Daniel Claret i Àlex Olmedo, que, combinats en quartet o octet segons el repertori, i acompanyats d’una parella de ball, Mònica Vega i Pere Vilarrubla (Oblivion) i Mònica Vega i Dan Sampaio (Libertango), interpreten obres de Piazzolla, Gershwin i Villa-Lobos inspirades en músiques populars d’Amèrica. En concret, ens proposen un viatge per l’Argentina, els Estats Units i el Brasil a través de melodies i ritmes de tango, blues o modinha, músiques que de ben segur que ens faran evadir de la quotidianitat.

El programa es presenta en dues parts, i a la pausa, s’oferirà una copa de cava a tots els assistents.

Avui, 11 de juny, es posen a la venda les entrades a www.onca.ad, a 15 € per localitat (venda anticipada) i 20 € per localitat (dia del concert).

TEMPORADA 2018 – 25 anys
Concert Jardins de Casa de la Vall
Dilluns 25 de juny, a les 20.30 h
Vestíbul del Consell General d’Andorra

Octet de violoncels de l’ONCA
Jose Mor, Sylvie Reverdy, Manuel Martínez de Fresno, Gaëtane Duynslaeger, Jordi Claret, Mireia Planas, Daniel Claret i Àlex Olmedo, violoncels

Mònica Vega, Pere Vilarrubla i Dan Sampaio, ballarins  

Aromes d’Amèrica

PROGRAMA

I
Heitor Villa-Lobos (1887-1959)
Bachiana brasileira núm. 5
    Aria (Cantinela)

Astor Piazzolla (1921-1992)
Oblivion
Fuga y misterio
Milonga del Ángel
Libertango

A la mitja part s’oferirà una copa de cava

II
George Gershwin (1898-1937)
Lullaby
Porgy and Bess (extractes)
Summertime

Heitor Villa-Lobos (1887-1959)
Bachiana brasileira núm. 1
Introducció (Embolada)
Preludi (Modinha)
Fuga (Conversa)

Tornar