Segueix-nos
Els Special Olympics Andorra organitzen el IX Trofeu Internacional d’Esquí
M'agrada Imprimir

Els Special Olympics Andorra organitzen el IX Trofeu Internacional d’Esquí

La federació esportiva Special Olympics Andorra prendrà part en el IX Trofeu Internacional d’Esquí, competició organitzada per ells mateixos i en la qual també hi participaran delegacions de Catalunya, Aragó, França i Mònaco. La cursa consistirà en un eslàlom gegant de dues mànegues i tindrà lloc el 4 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter (Grandvalira).

Hi participaran 32 corredors, dels quals la delegació andorrana n’aportarà 11. La delegació andorrana estarà formada per: Enric Adran, Jordi Caetano, Sandra Carvalho, Rui Correia, Sergi Cuberes, Paula Espineta, Jordi Julià, Antoine Llopis, Teo Llopis, Nàdia Naudí, Marc Vilarrubla. La delegació de Catalunya estarà formada per 9 corredors, la d’Aragó per 4, la de França per 1 i la de Mònaco per 7.

Com a novetat, aquest any els corredors arribaran dissabte al matí i entrenaran a les pistes d’El Tarter. Posteriorment a la competició tindrà lloc un dinar i l’entrega de premis.

La Fundació Crèdit Andorrà és l’espònsor oficial la federació esportiva Special Olympics Andorra des del 2007, amb l’objectiu de fer possible la integració social dels atletes, així com l’organització i la seva participació en esdeveniments nacionals i internacionals d’aquestes característiques.

Es tracta d’un recolzament a una iniciativa que té com a missió la integració de les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual en la societat, en condicions d’igualtat amb la resta de ciutadans, a través de l’esport. La pràctica esportiva és una via de desenvolupament personal i social, que millora la qualitat de vida i engresca en la superació personal.

A banda de la Fundació Crèdit Andorrà, el IX Trofeu Internacional d’Esquí també compta amb la col·laboració del Comú de Canillo i de Grandvalira Social, a més del suport d’ENSISA, Nevasa, Soldeu Esquí Club, Esquí Club d’Andorra, AINA, l’hotel Nòrdic, i dels voluntaris.

Tornar