Segueix-nos
Els usuaris de L’espai s’endinsen en el món de la banca ‘online’
M'agrada Imprimir

Els usuaris de L’espai s’endinsen en el món de la banca ‘online’

La Fundació Crèdit Andorrà ha organitzat aquest dimecres 17 d’octubre, un taller sobre banca online adreçat als usuaris de L’espai i al qual han assistit una vintena de persones. Descobrir els avantatges que té operar amb la banca en línia, quines operacions s’hi poden dur a terme, o quins són els passos necessaris per donar-se d’alta, són alguns dels objectius que s’hi han treballat, de la mà de la responsable de transformació digital client de Crèdit Andorrà, Sandra Sancho.

La finalitat, segons Sancho, era “ensenyar les possibilitats globals” de l’e-Crèdit i “iniciar als usuaris en algunes de les operacions bàsiques, concretament en l’operativa estrella que són les transferències i els traspassos”.

Sancho ha posat en relleu que amb aquest taller es pretén oferir els recursos necessaris per fer el salt cap a la innovació, ja que “vivim en un món on tothom està digitalitzat”, ha apuntat, i cal que es faci “amb la major confiança possible”. Alguns dels avantatges dels quals s’ha informat són la comoditat, la conveniència, el no haver de desplaçar-se per realitzar alguna operació i poder-les dur a terme des de qualsevol ubicació.

La setmana que ve, dimecres 24 d’octubre, els usuaris de L’espai podran fer una visita guiada a l’exposició temporal d’obres de la col·lecció Carmen ThyssenBornemisza del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Tornar