Segueix-nos
febrer 13 Aprendre a fer documents accessibles digitalment. Documents de text i presentacions.

La Universitat d’Andorra, en col·laboració amb la Fundació Crèdit Andorrà, reprèn el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) amb l’obertura de les preinscripcions per a deu noves formacions de curta durada que s’impartiran a la Universitat d’Andorra.

En el segon seminari es parlarà de com “Aprendre a fer documents accessibles digitalment. Documents de text i presentacions.”  

Dins el nou escenari tecnològic, les plataformes educatives digitals i els nous espais virtuals estan a l’ordre del dia a la universitat, per la qual cosa és vital assegurar l’accessibilitat dels nostres materials per aconseguir un aprenentatge ubic i inclusiu. En aquest curs s’oferiran les pautes per crear i modificar diversos documents de text (Word) i presentacions (PowerPoint) per experimentar els problemes d’accessibilitat principals així com les estratègies a seguir per aconseguir materials accessibles per a totes les persones. Dilluns 13 i dimarts 14 de febrer, de 15 a 17 h . El termini de preinscripció és fins al 30 de gener i de la formalització de la matrícula, fins al 9 de febrer. https://www.uda.ad/formacio-continuada/formacions-de-curta-durada/cicle-de-perfeccionament-professional/

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dilluns 13 de febrer, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment