Segueix-nos
febrer 10 Del geni a l’enginy: les 5 claus per generar creativitat, sentit de l’humor i emocions positives. De les protestes a les propostes.

La Universitat d’Andorra, en col·laboració amb la Fundació Crèdit Andorrà, reprèn el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) amb l’obertura de les preinscripcions per a deu noves formacions de curta durada que s’impartiran a la Universitat d’Andorra.

La primera formació té com a títol “Del geni a l’enginy: les 5 claus per generar creativitat, sentit de l’humor i emocions positives. De les protestes a les propostes.”

Les competències professionals s’entenen cada cop més com el conjunt indiscutible de coneixements, aptituds, trets personals i experiència laboral que d’una manera integrada capaciten les persones per “saber fer” i “saber estar” als seus entorns professionals. Aquest curs té com a eix central l’entrenament i la capacitació dels professionals i de les persones en el domini d’eines clau del tercer saber: “saber ser” per estar i fer en un món laboral com el del segle XXI. Divendres 10 de febrer, de 16 a 20 h i dissabte 11 de febrer, de 9 a 13 h. El termini de preinscripció és fins al 27 gener i de formalització de la matrícula, fins al 8 de febrer. https://www.uda.ad/formacio-continuada/formacions-de-curta-durada/cicle-de-perfeccionament-professional/

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 10 de febrer, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment