Segueix-nos
maig 03 Seminari: Les altes capacitats en el marc de l’escola inclusiva. Cap a un Disseny Universal per l’Aprenentatge (DUA)

El seminari pretén proporcionar els coneixements necessaris per a poder construir una resposta educativa inclusiva que tingui presents les necessitats de l’alumnat amb altes capacitats. Coneixerem les diferents tipologies d’altes capacitats, així com les seves principals característiques i necessitats. I farem un recorregut per les estratègies educatives que millor s’adaptin a aquest col·lectiu des dels enfocaments de la personalització dels aprenentatges i el Disseny Universal per l’Aprenentatge (DUA).

El curs té una durada de 8 hores, que es desenvoluparan en dues sessions a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • Divendres dia 3 de maig de 2024, de 18.00 h. a 21.00 h.
  • Dissabte dia 4 de maig de 2024, de 9.00 h. a 14.00 h.

Termini de preinscripció: fins al 18 d’abril de 2024.

Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 25 d’abril de 2024.

Preu: l’import de la matrícula és de 130 euros. Aquest preu representa el 80 % del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20 % restant. Els estudiants de formació reglada, el personal, els col·laboradors de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5 %.

Formulari de preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 3 de maig, a les 18 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment