Segueix-nos
març 18 Seminari: Intel·ligència artificial i neurociència

La neurociència està revolucionant la nostra comprensió del cervell. Amb l’aparició de les interfícies cervell-ordinador (BCI), ara podem connectar la ment amb la tecnologia. Aquesta sinergia entre la neurociència i les BCI ofereix perspectives fascinants. Podem explorar el funcionament intern del cervell i, alhora, desenvolupar sistemes que permetin als individus controlar dispositius amb els seus pensaments. Aquesta interconnexió cervell-màquina pot tenir un impacte profund en la rehabilitació neuromuscular, l’accessibilitat i fins i tot les capacitats humanes. Així, mentre avancem en el camp de la neurociència, les BCI obriran noves fronteres en la relació entre la ment i la tecnologia.

El curs té una durada de 4 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • Dilluns 18 de març del 2024, de 15.00 h a 19.00 h

Preinscripció: fins a l’1 de març de 2024.

Matrícula: fins al 8 de març de 2024.

Preu: l’import de la matrícula és de 90 euros. Aquest preu representa el 80 % del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20 % restant. Els estudiants de formació reglada, el personal, els col·laboradors de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5 %.

Formulari de preinscripció

 

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dilluns 18 de març, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment