Segueix-nos
febrer 20 Seminari: La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets. Segon nivell

En el context actual, disposar d’una eina addicional com la grafologia pot ser d’utilitat per un autoconeixement personal, per analitzar la resta de persones, per seleccionar recursos humans en una empresa, per analitzar compatibilitat de caràcters i per a la perícia cal·ligràfica.

A través d’aquest segon nivell, es continuarà analitzant les característiques psicològiques i fisiològiques d’un individu mitjançant la seva escriptura manuscrita, el que ha de permetre als assistents aprofundir en l’estudi general de les diferents lletres, mitjançant un conjunt de pràctiques interactives i el treball en equip a l’aula.

El curs té una durada de 3 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • 20 de febrer de 15.30 h a 18.30 h

Termini de preinscripció: fins al 6 de febrer del 2024

Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 13 de febrer del 2024

Preu: 75 euros. Aquest preu representa el 80 % del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20 % restant. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5 %.

Formulari de preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimarts 20 de febrer, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment