Segueix-nos
octubre 09 Malalties cardiovasculars: com les podem prevenir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza, el 9 d’octubre, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’edifici Crèdit Centre, la conferència «Malalties cardiovasculars: com les podem prevenir», a càrrec del cardiòleg, Ricard Ballester.

Les malalties cardiovasculars són la causa més freqüent de mortalitat en els països desenvolupats.

Es coneixen uns factors de risc que fan que hi hagi persones més propenses a patir aquestes malalties. Es classifiquen en factors no modificables, com l’edat, el sexe, la història familiar o haver patit una malaltia vascular prèviament, i factors modificables, com la dieta, el consum d’alcohol, el tabaquisme, el colesterol, la hipertensió arterial, la diabetis, la dislipèmia, l’obesitat, el sedentarisme i l’estrès.

El coneixement d’aquests factors i el seu control són bàsics per millorar la salut personal i de la nostra societat, ja que l’objectiu de la medicina ha d’estar focalitzat fonamentalment en la prevenció i en el diagnòstic precoç.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, l’índex de mortalitat a causa de les malalties cardiovasculars es pot reduir en gairebé un 80% si se segueix un estil de vida saludable i es controlen aquests factors de risc.

Entrada lluire. Aforament limitat

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimecres 9 d'octubre, a les 19 hores
On
Ediifici Crèdit Centre
Adreça
80 Avinguda Meritxell AD500

Documentació de l'esdeveniment