Segueix-nos
setembre 18 Mòdul 6 del postgrau en acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu
El mòdul 6 “Curs en aspectes legals, marc legislatiu i mapa de recursos a Andorra” del Postgrau en acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu , s’iniciarà del 18 de setembre fins al mes de novembre a la Universitat d’Andorra de forma presencial.

 

En aquest curs es treballarà sobre el marc legislatiu andorrà i els recursos existents i possibles en l’àmbit de l’atenció i acompanyament de la persona amb deteriorament cognitiu i la seva família.

En aquest curs també podrà reflexionar sobre el plantejament de canvis en les organitzacions actuals per tal d’aportar millores. Es dona l’oportunitat d’adquirir coneixements aplicables a la pràctica professional habitual. Alhora, també dona l’oportunitat de continuar treballant amb el treball fi de postgrau.

Objectius

– Conèixer el marc legal i el mapa de recursos existents a Andorra i els reptes que han d’afrontar les polítiques socials i de salut en els propers anys.

– Plantejar canvis en l’organització des dels recursos actuals, i des de les diverses perspectives, per aconseguir la millora de l’acompanyament de la persona amb deteriorament cognitiu i la seva família.

La Fundació Crèdit Andorrà finança el 50% de la matrícula.

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 18 de setembre, a les 10 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment