Segueix-nos
maig 27 Obra de teatre: “De quin color és un petó”

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), plataforma de les arts escèniques, presenta l’obra de teatre De quin color és un petó, sota la direcció de Mònica Vega.

A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs…, però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat… Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons?

Mitjançant la música, la dansa i les arts plàstiques, la Minimoni s’endinsarà a través del món dels colors en un viatge fins a les seves pròpies emocions.

L’Escola Líquid Dansa dóna vida al personatge de la Minimoni i els seus dibuixos en un espectacle de dansa-teatre pensat per a un públic familiar, on tant els nens com els més grans descobriran el món dels colors tot estimulant la imaginació i despertant la curiositat cap a les arts visuals.

L’espectacle, tindrà lloc el dia 27 de maig a les 17 h a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Preu de l’entrada: 6 € (adults) i 3 € (menys de 12 anys). Venda de localitats a www.codetickets.com

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Diumenge 27 de maig, a les 17 hores
On
Auditori Claror de Sant Julià de Lòria

Documentació de l'esdeveniment