Segueix-nos
novembre 05 Seminari: Advanced tools for scientific writing (CPP 2021)

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Els objectius principals del programa són:
– Donar a conèixer als assistents algunes eines de redacció i d’edició per millorar el procés de l’escriptura d’un article científic.
– Remarcar la importància d’aplicar una metodologia amb ordre i estructura a l’hora de començar a escriure un article científic.
– Presentar un mètode per fer la transició de les dades brutes (raw data) a un format manuscrit científic.
– Millorar el seu domini de les formes gramaticals més freqüents en l’anglès científic.
– Revisar els errors gramaticals més freqüents en anglès científic per evitar reproduir-los.

El curs va dirigit a professorat, estudiants, professionals i a totes aquelles persones interessades a millorar la seva metodologia de redacció científica amb especial èmfasi en les publicacions en revistes científiques.

El curs té una durada de 4 hores que es desenvoluparan en una sessió a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Divendres 5 de novembre, de 16 h a 20 hores.

Termini: 29 d’octubre del 2021

L’import de la matrícula és de 50 €. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada estudiant ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 40 €
Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 5 de novembre, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment