Segueix-nos
maig 12 Seminari: Com crear la teva marca i posicionament professional a Linkedln (CPP 2021)

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

El que es troba online quan es posa el teu nom a Google és el que es percebrà sobre qui ets com a professional.

Sigui quin sigui el teu objectiu professional (trobar o canviar de feina, seguir creixent en la teva empresa, posar-te com a freelance, obrir el teu negoci o vendre més), el primer que necessites és crear la teva marca i posicionament online.

LinkedIn és la millor eina per fer-ho.

El curs té una durada de 6 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • Dimecres 12 de maig, de 17 h a 20 h
  • Dijous, 13 de maig, de 17 h a 20 h

Termini: fins al dia 7 d’abril de 2021
Import: L’import de la matrícula és de 75euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 60 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimecres 12 de maig, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment