Segueix-nos
novembre 20 Seminari: El comportament actual del consumidor del sector retail: reptes i oportunitats

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Si el comportament del comprador en el punt de venda físic ha sigut sempre difícil d’entendre, avui en dia aquesta afirmació és més certa que mai tenint en compte els efectes que ha generat la pandèmia del Covid – 19. Tot plegat cal reinterpretar-ho des del punt de vista del consumidor, amb una àmplia varietat de canals pels quals pot adquirir els productes. Per tal de poder tenir una percepció més acurada del mateix, és important entendre no tan sols el procés de decisió de compra sinó també la diferent tipologia de processos de compra als que s’enfronta. Per altra banda, cal tenir molt present les influències que afectaran al seu comportament, sent en alguns casos determinants absoluts de la seva decisió final.

El curs té una durada de 6 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Divendres, 20 de novembre del 2020, de 16 a 19 h
• Dissabte, 21 de novembre del 2020, de 9 a 12 h

Preinscripció i matrícula
Termini:13 de novembre del 2020
Preu: L’import de la matrícula és de 75 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 60 euros.
Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 20 de novembre, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment