Segueix-nos
novembre 16 Seminari: El llenguatge no verbal en la comunicació

Quan volem millorar la nostra manera de comunicar, generalment prestem gran part de la nostra atenció als apartats verbals i per a-verbals. Però no solem donar la importància necessària al llenguatge no verbal, atès que no som conscients de la importància que té en l’acte comunicatiu, i l’impacte que causa en el missatge, sobretot a nivell emocional.

En aquesta formació descobrirem les bases de la comunicació no verbal, i desmentirem mites sobre uns certs usos del cos i la seva interpretació. A més, aprendrem a utilitzar el nostre cos de manera que el nostre missatge no verbal i verbal estiguin alineats, i ens ajudi a enriquir el contingut de la nostra comunicació.

El curs té una durada de 4 hores que es desenvoluparan en una única sessió, a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• 16 de novembre, de 15.00 h a 19.00 h.

Termini de preinscripció: fins l’1 de novembre del 2023
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 9 de novembre del 2023

Import: 90 euros. Aquest preu representa el 80% del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20% restant. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Formulari de preinscripció: https://ga.uda.ad/modules/preregistration/preregistration.php?plan=KOLYO0K58FGBJMJAW5FD7Z0MZ85Y61KO

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dijous 16 de novembre, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment