Segueix-nos
abril 08 Seminari: Els 10 punts importants per a una bona transformació digital de la teva empresa

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Sessió formativa dissenyada partint de la situació de molts professionals i empresaris que cauen en el desànim pensant que el canvi no és possible si l’entorn no canvia. L’objectiu és preparar-te per iniciar un projecte de transformació digital o tradicional enfocada al nou client.

El curs té una durada de 4 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Dijous 8 d’abril, de 16.00 a 20.00 h

Preinscripció i matrícula
Termini: fins al dia 1 d’abril de 2021
Import: L’import de la matrícula és de 50 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 40 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

 

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dijous 8 d'abril, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment