Segueix-nos
novembre 09 Seminari: Gestió de la compensació: retribució, beneficis i reconeixement (CPP 2022)

Les nostres organitzacions han de plantejar, dissenyar i desenvolupar esquemes retributius que facilitin l’assoliment dels objectius estratègics, optimitzant la despesa de personal, alhora que incorporin altres elements de compensació atesa la creixent diversitat de les expectatives dels empleats.
Lògicament, l’aspecte quantitatiu, salarial, continua essent fonamental en aquesta matèria, davant de les actuals circumstàncies sòcio-econòmiques, però la perspectiva qualitativa també esdevé un factor competitiu, la qual cosa ofereix possibilitats per a la flexibilització i l’adaptació de les estructures salarials a la realitat empresarial.
Aquesta formació té com a finalitat presentar els principals conceptes relacionats amb la gestió de la compensació i dotar d’instruments tècnics perquè els assistents siguin capaços d’aplicar-los en un context real i els hi permeti avançar en el disseny i implementació de sistemes de compensació eficaços i eficients.

El curs té una durada de 9 hores que es desenvoluparan en tres sessions, de 3 hores cadascuna, a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Dimecres 9 de novembre, de 17.00 h a 20.00 h
• Dimecres 16 de novembre, de 17.00 h a 20.00 h
• Dijous 17 de novembre, de 17.00 h a 20.00 h

Termini de preinscripció: fins al 26 d’octubre del 2022
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 7 novembre del 2022

Import: L’import de la matrícula és de 150 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 120 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimecres 9 de novembre, a les 17 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment