Segueix-nos
novembre 28 Seminari · La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets. (Primer nivell)

A través de la grafologia vàrem analitzar i estudiar les característiques psicològiques i fisiològiques d’un individu mitjançant la serva escriptura manuscrita (lletres).

En el context actual, disposar d’una eina addicional pot ser d’utilitat per un autoconeixement personal, per analitzar la resta de persones, per seleccionar recursos humans en una empresa, per analitzar compatibilitat de caràcters i per a la perícia cal·ligràfica.

Aquest seminari va permetre conèixer les bases de la grafologia com a eina d’autoconeixement i identificar els factors característics de la grafologia com a tècnica utilitzada ens els processos de coneixement de les persones.

El curs té una durada de 3 hores que es desenvoluparan en una única sessió, a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• 28 de novembre, de 15.30 h a 18.30 h.

Termini de preinscripció: fins el 14 de novembre del 2023
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 21 de novembre del 2023

Import: 75 euros. Aquest preu representa el 80% del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20% restant. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Formulari de preinscripció: https://ga.uda.ad/modules/preregistration/preregistration.php?plan=KOLYO0K58FGBJMJAW5FD7Z0MZ85Y61KO

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimarts 28 de novembre, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment