Segueix-nos
desembre 11 Seminari: La música com a recurs terapèutic en els àmbits de l’envelliment saludable i les demències (CPP 2020)

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Els darrers 30 anys han aportat evidència suficient per assegurar que la música és un aliat clau en el procés d’envelliment saludable i en casos de demència, ajudant-nos a preservar aspectes socials, emocionals, físics i cognitius que impacten positivament en la nostra qualitat de vida. En aquest curs ens aproximarem a aquests fonaments i coneixerem tècniques i protocols que ens descobriran de manera pràctica quin és el seu potencial.

El curs té una durada de 8 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Divendres 11 de desembre de 16.00 a 20.00 h
• Dissabte 12 de desembre de 9.00 a 13.00 h

Preinscripció i matrícula
Termini: 4 de desembre de 2020
Preu: L’import de la matrícula és de 150 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 120 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 11 de desembre, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment