Segueix-nos
abril 22 Seminari: La pauta a seguir per a la teva estratègia digital

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Realitzar canvis profunds dins les empreses implica marcar noves fites i dissenyar plans d’acció focalitzats a obrir nous mercats per accedir a segments orientats a un àmbit més localitzat. La formació està orientada a dissenyar un full de ruta per potenciar la digitalització i conèixer el camí per a una bona transformació digital.

El curs té una durada de 12 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • Dijous 22 d’Abril de 16.00h a 20.00h (4h)
  • Divendres 23 d’Abril de 16.00h a 20.00h (4h)
  • Dissabte 24 d’Abril de 9.00h a 13.00h (4h)

Termini: fins al dia 15 d’abril de 2021
Import: L’import de la matrícula és de 150 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 120 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dijous 22 d'abril, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment