Segueix-nos
novembre 12 Seminari: Taller d’actualització en tècniques d’higiene i confecció de llits seguint el model d’atenció centrada en la persona (ACP) (CPP 2021)

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Els objectius principals del programa són:
– Reflexionar sobre la importància i la manera de comunicar per tal d’aplicar eines de comunicació assertiva en el procés de la higiene personal i la confecció de llit.
– Desenvolupar les competències necessàries per realitzar la higiene i fer el llit seguint el model d’atenció centrada en la persona.
– Comprendre les característiques específiques de la persona depenent enllitada.
– Conèixer eines de prevenció de riscos (ergonomia i gestió emocional)

El curs va dirigit principalment als estudiants d’infermeria i tècnics de cures auxiliars en infermeria, a tots aquells professionals de l’àmbit de la salut que treballin i duguin a terme tasques d’higiene personal a persones amb mobilitat reduïda o alteració cognitiva, per exemple a l’hospital, al centre sociosanitari, al servei d’atenció domiciliària, a les fundacions, als centres de dia, etc.

El curs té una durada de 8 hores que es desenvoluparan en 2 sessions de 4 hores a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Dia 12 de novembre de 2021, de 16 h a 20 hores
• Dia 13 de novembre de 2021, de 9 h a 13 hores

Termini: 5 de novembre del 2021

L’import de la matrícula és de 100 €. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada estudiant ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 80 €
Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 12 de novembre, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment