Segueix-nos
novembre 18 Seminari: Curs teòric-pràctic en Disfàgia orofaríngia. De la teoria al cas clínic (CPP 2021)

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

principals objectius del curs són:
û Descriure els conceptes teòrics bàsics de la deglució normal i alterada i el seu abordatge clínic i logopèdic en l’àmbit assistencial.
– Conèixer els signes d’alerta i les eines de screening i de diagnòstic existents.
– Conèixer la valoració de l’estat nutricional per adaptar la dieta de forma individualitzada a les necessitats nutricionals pròpies.
– Oferir estratègies d’intervenció en funció del tipus de deglució, aliments i medicaments.

Aquest curs va dirigit als professionals de l’àmbit de la salut, estudiants i qualsevol persona interessada en la matèria.

Les classes es faran a la Universitat d’Andorra. El curs té una durada de 8 hores que es duran a terme els dies:
• Dijous 18 de novembre de 2021, de 16 h a 20 h (4 h)
• Divendres 19 de novembre de 2021, de 16 h a 20 h (4 h)

Termini: fins l’11 de novembre de 2021

L’import de la matrícula és de 100 €. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada estudiant ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 80 €
Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dijous 18 de novembre, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment