Segueix-nos
febrer 26 Seminaris: Alteracions de conducta en persones amb Autisme. Comprensió i estratègies d’intervenció

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dóna suport en l’organització i finançament d’aquests programes. a qualsevol persona interessada en el desenvolupament de les seves competències emocionals per aplicar-les a l’àmbit personal i professional.

Es proposa un curs teòric-pràctic on, a partir de la comprensió de l’origen i les funcions de les alteracions conductuals de les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA), s’establiran una sèrie d’estratègies d’intervenció eficaces i basades en l’evidència per tal de proporcionar eines als diferents professionals en la seva intervenció diària amb les persones amb TEA.

El curs té una durada de 8 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Divendres, 26 de febrer del 2021, de 16.00 a 20.00 h
• Dissabte, 27 de febrer del 2021, de 9.00 a 13.00 h

Preinscripció i matrícula
Termini: fins al dia 19 de febrer de 2021
Import: L’import de la matrícula és de 100 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 80 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 26 de febrer, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment