Segueix-nos
novembre 24 Seminaris: Comprensió dels trastorns de la conducta alimentària (anorèxia, bulímia i trastorn per afartament ) (CPP 2022)

Formació destinada a donar a conèixer la realitat dels Trastorns de la Conducta Alimentària(TCA) (anorèxia, bulímia, trastorn per afartament).
Aquest curs permetrà descobrir que són els TCA, com es desenvolupen i que és el que s’amaga darrere la simptomatologia alimentària. Veurem quina és la porta d’entrada als TCA, quins són els senyals d’alerta, així com els factors de protecció.
Treballarem com ajudar a una persona està patint un TCA i com podem propiciar la demanda d’ajuda i l’accés al tractament.
Parlarem de l’impacte del context social actual i de les xarxes socials en l’augment d’aquestes problemàtiques de salut mental i com, a través del sentit crític, podem desenvolupar estratègies de protecció.

El curs té una durada de 4 hores que es desenvoluparan en una única sessió, a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Dijous 24 de novembre, de 15.00 h a 19.00 h.

Termini de preinscripció: fins al 10 de novembre del 2022
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 22 de novembre del 2022

Import: L’import de la matrícula és de 150 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 120 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dijous 24 de novembre, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment