Segueix-nos
novembre 24 Semirari: Taller de detecció i prevenció de la discalcúlia

La discalcúlia, entesa com la dislèxia dels números, és un trastorn caracteritzat per la presència de dificultats severes en la comprensió i la manipulació dels nombres. Les dades actuals indiquen que té una incidència entre el 5% i el 7%, i que tant es pot presentar aïllada com amb comorbiditat amb la dislèxia i el TDAH.

Malauradament, encara és invisible per molts professionals, de manera que no es detecta a temps o senzillament passa desapercebuda. El fet que es consideri que les matemàtiques són difícils no hi ajuda.

En aquest taller, es van descriure els signes d’alerta de la discalcúlia, els principals signes d’alerta i els criteris per al seu diagnòstic i com reeducar les dificultats.

El curs té una durada de 12 hores que es desenvoluparan tres sessions de 4 hores cadascuna, a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

• 24 de novembre, de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h

• 25 de novembre, de 9.00 h a 13.00 h 

Termini de preinscripció: fins el 9 de novembre del 2023
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 16 de novembre del 2023

Import: 180 euros. Aquest preu representa el 80% del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20% restant. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Formulari de preinscripció: https://ga.uda.ad/modules/preregistration/preregistration.php?plan=KOLYO0K58FGBJMJAW5FD7Z0MZ85Y61KO

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 24 de novembre, a les 9 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment