Segueix-nos
octubre 06 Taller formatiu: Música en família

La Fundació ONCA, obre les inscripcions pel darrer taller creatiu de la temporada 2018, titulat Música en família, a càrrec d’Anna Vega que tindrà lloc el dissabte 6, a La Trapa, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

El taller es vertebra en dues propostes diferenciades: La primera proposta consisteix en un Taller de música compartida, obert per a nadons que no caminen, es durà a terme de 10 a 10.50 h, i el de nadons/infants que caminen, tindrà lloc d’11.15 h a 12.15 h. Segons Anna Vega, “Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/infant i la mare i/o el pare (o germans), fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família.

La segona proposta consisteix en un taller titulat Taller música abans de néixer per a mares i/o parelles en gestació es durà a terme dissabte, de 15.30 h a 17 h, o bé de 17.30 h a 19 h. Segons la responsable del taller “L’embaràs és un moment important de canvi en la dona, un moment d’escolta i de creixement interior i de parella. Es presenta un taller on la veu, el cant prenatal, les visualitzacions, la relaxació, el massatge sonor i el moviment, seran les eines que ens ajudaran a gaudir i viure més intensament aquests moments tant especials”.

Taller gratuït. Les inscripcions s’han de formalitzar a produccioonca@gmail.com i les places són limitades.

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dissabte 6 d'octubre, a les 10 hores
On
Auditori Claror del centre cultural i de congressos de Sant Julià de Lòria

Documentació de l'esdeveniment